Новини STARK | Старк - життя в зелених тонах!

Новини STARK

news

Гарячі знижки!

Гарячі знижки на універсальний рулонний газон STARK!
Ціна від 43 грн / кв.м для оптових покупців!

Читати далі

news

На полях STARK розпочато весняні роботи!

На полях STARK вже розпочато весняні роботи по догляду за рулонним газоном. Який же догляд потрібен газону навесні? Скарифікація, аерація, пилосос і внесення добрив.

Читати далі

Листопад — саме час укласти газон!

Листопад – прекрасна пора для укладання рулонного газону STARK! Це підтверджуємо не тільки ми, а й фото наших клієнтів! Міські об’єкти міста Дніпро: школа №7, сквер ім. Олександра Усачова, зупинка на Лівобережному-3. А також зона відпочинку в м.Харків та площа в Нікополі.

Читати далі

news

Озеленюємо парки, сквери, офіси, заправки!

Рулонні газони STARK – прекрасне рішення для оформлення простору біля вашого офісу, будинку або в міському парку. Ми – найкращі постачальники комунальних підприємств і промислових об’єктів. Для наших партнерів – спеціальні ціни і гарантія якості!

Читати далі

news

Готуємося до сезону 2020!

Вже зараз уся наша Компанія готується до збору врожаю 2020! Правильно зрізувати газон – один з основних критеріїв їх подальшого терміну експлуатації. До зменшення цих термінів призводить ушкодження кореневої системи.

Читати далі

news

Нова техніка – відмінний результат!

В процесі вирощування і догляду за рулонними газонами ми використовуємо новітню техніку світових лідерів, що дозволяє максимально якісно і дбайливо доглядати за рулонним газоном.

Читати далі

news

Ефективна система поливу газонів!

Зрошування газону – один з найголовніших етапів в процесі догляду. Наші системи поливу забезпечують оптимальні умови для найідеальнішого вирощування рулонного газону і при цьому дбайливого відношення до ресурсу.

Читати далі

Зв'язатися з нами або замовити безкоштовний виїзд фахівця